Посещението на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон

...
Посещението на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон
Коментари Харесай

Зинаида Златанова: Посещението на Фон дер Лайен е много добро послание в много подходящ момент


Посещението на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е в България е доста положително послание в доста подобаващ миг. Такова мнение изрази пред БНР някогашният началник на представителството на Европейската комисия в България и някогашен правосъден министър Зинаида Златанова  Зинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е междинното си обучение в Немската езикова.

" Европейската взаимност е доста добре да бъде показвана, по метод, по който го направи през днешния ден госпожа Фон дер Лайен. Защото всички европейски жители са доста обезпокоени и изплашени от събитията, които се случват до нашите граници ", добави тя.

Според Златанова е много по-важно да дойдат средствата в точния момент, в сравнение с да се усъвършенстват подобренията на Плана за възобновяване: " Най-важното в този проект не са самите пари, а това, че неговото осъществяване и изплащането на средствата са обвързани с осъществяване на големи промени, в това число и такива, които са в региона на отбрана на върховенството на закона ". 

По думите ѝ правителството би трябвало да работи доста транспарантно, с цел да забележим по какъв начин ще се осъществят тези промени: " В последните 12 години не се случваше съвсем нищо и българските политици и обществото ни отвикнаха от промени ".

Златанова акцентира, че няма терзания по нито един план от Плана за възобновяване, тъй като ще има мощен европейски надзор на средствата, с които ще се финансират.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР